K-Music
About

Üdvözöllek a K-Music-on! Az oldal a koreai zenével foglalkozik, zeneajánlókat és mashupokat oszt meg. Rengeteg cikket találhatsz a folymatosan bővülö oldalon. Várlak vissza!

MondayChan

 
Navigáció

 

 

 

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Website

Oldal neve: K-Music

Oldal nyitása: 2017. 09. 09.

Oldal szerkesztője: MondayChan

Oldal témája: Koreai Zene

Css: Linda

 
A K-pop világa

Az emberek nagyon nagy része, a koreai zenére a "csíkszeműeknyávognak" reakciót adja, pedig ez egy egészen más dolog. Egy olyan rejtett világ, ami mindenhol megtalálható, mégsem mindenki fedezi fel. Ha egyszer egy ilyen oldalra bukkannak az emberek, vagy vissza fordulnak, vagy belépnek ide, a k-rajongók széles családjában. Legyen szó mániákus dorama nézőről, vagy egy zeneőrültről ez a kis galaxis mindenkit vár, aki vevő rá. Ez egy felfedezendő kis univerzum, akiknek a tagjai más és más országból jöttek.

 

Különböző magyar oldalak segítenek neked beilleszkedni ide. Lehet, hogy előszőr elég nehéz jól érezni magad ebben a kis közösségben, mert az előadók másak mint mi, és gyakran nem jönnek el Magyarországra. Persze, voltak akik jártak itt, de ez igen ritka. Van, hogy nem találkozhatsz a Bias-oddal soha, és van, hogy még összejöhet. Mindenesetre a K-világ egy olyan hely, ahol kibontakozhatsz, saját magad lehetsz, egy csapat olyan emberrel, akik pontosan ezt csinálják.

MondayChan

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!